Kumluca Devlet Hastanesi 9 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Kumluca Devlet Hastanesi 9 Yaşında

Kumluca Devlet Hastanesi yeni binasının hizmete başlamasının 9. yıl dönümü dolayısıyla kutlama töreni düzenlendi.

17.04.2014 19:16

Kumluca'da 2005 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılarak hizmete giren Devlet Hastanesi yeni binasının 9. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Kumluca Devlet Hastanesinde yapılan törene, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayşegül Alkan, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, devlet hastanesine görevli doktorlar ve hastane çalışanları katıldı.

Törenin açılışında konuşan hastane başhekimi Dr. Ayşegül Alkan, kendisinin üç yıldır hastanede başhekimlik görevini yürüttüğünü, bu süre içerisinde ve daha öncesi hastanede görev yapan herkese teşekkür ettiğini bildirdi.

Kumluca'da hastanenin bu günlere gelmesinde hayırseverlerin büyük katkısı olduğunu ifade eden Alkan, "Son olarak dün bir müjdeli haber aldık. Hastanemize yen bir cihaz daha geldi, yine bu cihazın da hastanemize kazandırılmasında belediye başkanımızın büyük gayretleri oldu. İlçemize herkes hastanemiz için bir şeyler yaparken, bizlerde çalışanlarımızla hastalarımız için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da devlet hastanesinin 10 yıl önceki durumu ve bugünü göz önüne alındığında, yaşanan gelişmelerin daha iyi görüleceğini söyledi. Bu gelişmelerde hastanede görev alan yönetici, doktor ve sağlık personelinin payının büyük olduğunu kaydeden Çetinkaya, "Sizler hastanemize ve hastalarımıza sahip çıkıyorsunuz, bizlerde sizlere sahip çıkıyoruz. İnşallah gelecek daha iyi olacak" dedi.

Konuşmaların ardından Kumluca Devlet Hastanesinde görev yapan başhekimlere plaket verildi. Tören, Kumluca Devlet Hastanesinin hizmete girişi anısına yaş pasta kesilmesi ve davetlilere ikramla sona erdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Devlet Hastanesi 9 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement