Kurban Bayramı - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı

Kurban Bayramı

Aydın'da Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

15.10.2013 18:23

Aydın'da Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

Turistik Park'ta düzenlenen programa, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekilleri Metin Lütfi Baydar ve Osman Aydın, Vali vekili Hayrettin Çiftçi, Aydın Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş, Belediye Başkan vekili Semih Özmeriç, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Vali Yardımcıları Halil Canavar ve Abdullah Aslan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Emre Furat, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Sefa Yüksel, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Vali vekili Çiftçi, törendeki konuşmasında, bayramların önemine değinerek, ""Herkese bayram coşkusu içinde geçecek uzun bir ömür temenni ediyorum. Nice nice bayramlara sağlık ve esenlik içerisinde ulaşmalarını temenni ediyorum. İnşallah, böyle güzelliklerimizi, milli birlik ve beraberliğimizi koruyarak, ilimizi daha iyi bir noktaya taşımayı ve ilimizin sorunlarını hep beraber kucaklayıp çözmeyi arzu ediyoruz" dedi.

Bayramlaşmanın ardından Vali Vekili Haayrettin Çiftçi ve dğer protokol çeşitli kurumlara bayram ziyareti gerçekleştirdi. - Aydın

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement