Kurdeleyi Minikler Kesti - Son Dakika
Yerel

Kurdeleyi Minikler Kesti

Kurdeleyi Minikler Kesti

Kütahya’nın Simav İlçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün Hizmet Binasındaki yıl sonu sergi açılışını protokol yerine minikler yaptı.

11.06.2014 15:23

Kütahya'nın Simav İlçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün Hizmet Binasındaki yıl sonu sergi açılışını protokol yerine minikler yaptı.

Simav Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, "Ben çocukları çok seviyorum. Bakın burada çok şirin minikler var. Kurdeleyi protokol yerine onlara kestirelim" dedi.

Miniklerin kurdeleyi kesmesinin ardından Kaymakam Karaboran'ın yanı sıra Simav Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Mustafa Akyer, Simav Belediye Başkan vekili Avukat Adil Biçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi ile protokolun diğer üyeleri birbirinden ilginç el emeği göz nuru yüzlerce eserin yer aldığı sergiyi gezdi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Oğul sergi açılışı öncesi yaptığı konuşmasında bu yıl ilçe merkezi köy ve beldelerinde açtıkları çeşitli kurslarla yaklaşık 4 bin civarında vatandaşı meslek sahibi yaptıklarını bildirdi.

Oğul, gelecek yıllarda Simav'da daha çok kurs açarak daha fazla kursiyeri meslek edindirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi de Halk Eğitim kurslarının her yaşa ve her beklentiye cevap verdiğini ve vatandaşların istediği her branşta kurs açılabilecek düzeyde olduklarını söyledi.

Kaymakam İbrahim Süha Karaboran ve protokol üyeleri 2013-2014 eğitim ve öğretim döneminde Simav'da açılan bazı kursları başarıyla tamamlayan hanımlara sertifikalarını takdim etti. Kaymakam Karaboran, "Halk Eğitim Merkezimizin yaptığı faaliyetlere her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Simavlı kursiyerlerin göz kamaştıran el emeği göz nuru eserlerinden oluşan serginin hafta sonuna kadar açık tutulacağı bildirildi.

Sergiyi gezen konuklara pilav ve ayran ikram edildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurdeleyi Minikler Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement