Kurtulmuş'a Adana'dan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kurtulmuş'a Adana'dan Ziyaret

Kurtulmuş\'a Adana\'dan Ziyaret

Feshedilen HAS Parti'nin Adana Başkanlık Divanı'ndan bir grup partili, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti.

26.11.2012 11:37

Feshedilen HAS Parti'nin Adana Başkanlık Divanı'ndan bir grup partili, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti.

Ziyarette Numan Kurtulmuş'a AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı ve Ekonomik İşler Başkanlığı görevinde başarı dileyen grup, yerine getirdiği Hac farizasının da mübarek olması temennisinde bulundu.

Adana'dan gelerek kendisini ziyaret eden partililere teşekkür eden Numan Kurtulmuş da ülke için güçbirliği yapılması gerektiğini söyledi.

Kurtulmuş'un makamında gerçekleşen ziyarette, Sıtkı Cengil, Orhan Akıllıoğlu, Zeki Kızılkaya, Abidin Deveci, Ali Rıza Küçükoğlu, Deniz Bozan, Güngör Beycioğlu, Halil Tekeli, Mehmet Kul, Mehmet Selim Özer, Mehmet Şimşek, Mustafa Baygın, Ömer Atamer ve Sadık Acı yer aldı.

Adana'da AK Parti 51. İl Divan Toplantısında yapılan törende, Münfesih HAS Parti Kurucular Kurulu, Genel İdare Kurulu üyeleri, il, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ile birlikte hareket eden yönetim kurulu üyelerinin AK Parti'ye katılımları gerçekleştirilmişti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurtulmuş'a Adana'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement