Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Müsabakaları - Son Dakika
Yerel

Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Müsabakaları

Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Müsabakaları

Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilciği faaliyet programında yer alan “Kuruluşlararası Masa Tenisi Müsabakaları” tamamlandı.

09.06.2014 10:23

Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilciği faaliyet programında yer alan "Kuruluşlararası Masa Tenisi Müsabakaları" tamamlandı.

Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, masa tenisi sporunun iş yoğunluğundan uzak kalmak, stres atmak için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

Turnuvaya 13 takımın katıldığını ifade eden Taşkıran, "Masa tenisi her yaştan insanın yapabileceği bir spor. Yapılan müsabakalarda arkadaşlık ortamının artmasına neden oluyor. Kurumlardaki personeller birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buluyor" diye konuştu.

2. Lig Play Of müsabakalar sonunda 1. Lige yükselen takımlar şu şekilde:

Candan Dahili Ticaret, Türk Telekom (B), Orman Bölge Müdürlüğü

1. Lig Play Of müsabakaları sonucunda dereceye giren takımlar ise şöyle:

1. İller Bankası, 2. Türk Telekom (A), 3. Esen Plastik,

Kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Cemal Demirağ ile Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serap Demir verdi.

İller Bankası, Türk Telekom (A),Esen Plastik, Sunar Grup (A), 10.Tanker Üs Komutanlığı, Türk Eğitim-Sen, Çukurova Devlet Hastanesi, Vip Spor Çiltar, Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, Mobilyacılar Sitesi,, Çukurova Halk Eğitim Merkezi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları İşletmesi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Müsabakaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement