Kuşadası 31 Mart Sabahı Değişime Uyanacak - Son Dakika
Yerel

Kuşadası 31 Mart Sabahı Değişime Uyanacak

Kuşadası 31 Mart Sabahı Değişime Uyanacak

AK Parti Kuşadası Belediye Başkan aday adayı Av.

10.12.2013 17:13

AK Parti Kuşadası Belediye Başkan aday adayı Av. Behçet Alp, kendisinin adaylıktan çekildiği doğrultusunda çıkan söylentinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

AK Parti Kuşadası Belediye Başkan Aday Adayı Av. Behçet Alp, yazılı bir basın açıklamasıyla gündemi değerlendirdi. Aşırı yağış sonrası kentte yaşanan olumsuzlukları değerlendiren Alp, "Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta aşırı yağışlar kentimizi alt üst etti. Sayısız su baskını, felç olan trafik, taşan kanalizasyonlar altyapımızın üst limitini hepimize gösterdi. Kimi belediye yöneticileri bu duruma "doğal afet" diyerek bahane yaratmaya çalıştılar. Yağmurun yağdığını görmesek tsunami sanacağız. Denize kıyısı olan şehrimizde böyle baskınların yaşanmasına doğal afet diyerek kılıf uydurmaya çalışmak basiretsizliktir" dedi. "EGE'NİN EN PAHALI KAZI BEDELİ KUŞADASI'NDA"

Kuşadası'na doğalgazın henüz gelmemesini de eleştiren Alp, Aydıngaz yetkilileri ile konuyu görüştüğünü belirterek, "Aydıngaz yetkilileri ile kentimize doğalgazın neden hala gelmediğini birinci ağızdan öğrenmek için görüşmeler yaptım. Aydıngaz Bölge Müdürü Sayın Akif Tulukçu, Ege Bölgesi'ndeki en yüksek kazı bedelinin Kuşadası'nda olduğunu söyledi. Geçtiğimiz gün belediye meclisi toplantısında doğalgaz konusu tekrar gündeme geldi ve meclis başkan vekili Sayın Ahmet Kireç de en yüksek kazı bedelinin kentimizde olduğunu doğruladı ve Sayın Kireç dönüşüm sürecinin bugün başlasa 3,5 yıl süreceğini söyledi. Uzağa gitmeye gerek yok, Denizli doğalgaz dönüşümünü 1 yıl içerisinde tüm şehirde tamamladı. Hem de diğer altyapı çalışmalarıyla birlikte. Halkımızı doğalgaz konforundan mahrum bırakan belediye yönetiminin nasıl bir zihniyetle hareket ettiğini anlayamıyorum. Göreve geldiğimizde ilk işimiz altyapı çalışmalarıyla birlikte dogalgaz dönüşümünü yapmak olacak" diye konuştu.

"KUŞADASI'NDA BİR DÖNEM KAPANMAK ÜZERE"

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasi ayak oyunlarının da iyice arttığının altını çizen Alp, sözlerini söyle tamamladı: "Siyaseten yükselmemiz ve bize karşı olan teveccühün artması, rant beklentisi içindeki bir grup siyasiyi rahatsız ediyor. Hatta bu kişiler dedikoduyla benim adaylıktan çekildiğimi söyleyecek kadar alçalabiliyor. Benim bu yola çıkarken tek bir hedefim vardı, o da doğup büyüdüğüm kente hizmet etmek. Partimin ve hemşerilerimin desteğiyle, Kuşadası'nda yeni bir sayfa açacağız. Kuşadası'nın artık yeni, genç, vizyon sahibi ve cesur yüzlere ihtiyacı var. Kuşadası'nın hizmet odaklı belediyeciliğe ihtiyacı var. Kuşadası'nın turizmiyle, ekonomisiyle, yüksek standartlı kent yaşamıyla anılmaya ihtiyacı var. Umuyorum ki önce adaylığı, ardında da başkanlığı alacağız ve kentimize hak ettiği hizmeti sunacağız. 31 Mart sabahı Kuşadası değişime uyanacak" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası 31 Mart Sabahı Değişime Uyanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement