Kuşadası CHP Adayı Can Karabulut, Pazar Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kuşadası CHP Adayı Can Karabulut, Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Kuşadası CHP Adayı Can Karabulut, Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sürpriz bir şekilde DSP'den belediye başkan adayı olan Can Karabulut; çevre köy ve belde ziyaretlerinin ardından ada sokaklarında Kuşadalılarla bir araya geliyor.

07.03.2014 12:25

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sürpriz bir şekilde DSP'den belediye başkan adayı olan Can Karabulut; çevre köy ve belde ziyaretlerinin ardından ada sokaklarında Kuşadalılarla bir araya geliyor. DSP adayı Karabulut Kuşadası merkezinde sahaya inerek pazar esnafı ve halkla buluştu. Halktan ve pazar esnafından yoğun ilgi gören başkan adayı, vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretinde pazar esnafının büyük çoğunluğu pazar yerinin durumundan şikayetçi oldu. Pazar esnafının pazar yerlerinin rant alanı haline gelmesinden bıktığını belirten DSP Belediye Başkan Adayı Can Karabulut, "Ne yazık ki; şimdiye kadar Pazar esnafına verilen hiç bir söz tutulmadı. Vatandaşımızın derdi derdimizdir. Seçimden sonra da her fırsatta halkımızın arasında olacağım" dedi.

"KOLTUK BENİM İÇİN HİZMET ARACIDIR"

Pazarcı esnafının; pazar yerlerinde rantçılık yapıldığı yönündeki iddiaları hakkında da konuşan DSP adayı Karabulut; "Bizim siyasetimiz parayla olmaz. Para alım satım için kullanılır ve sadece araçtır. Biz bir yere para yatırarak aday olmadık ve o şekilde buralara gelmedik. O nedenle "o parayı geri alıp amorti edeceğiz. Seçim masraflarımızı çıkartacağız" diye de bir derdimiz yok çok şükür. Ayrıca koltuk ve makamda geçici şeylerdir. Biz parayı, koltuk ve makamı sadece hizmet etme aracı olarak görüyoruz. Amaç olarak görenlerin memleketi ve Kuşadası'nı getirdikleri nokta ortada" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası CHP Adayı Can Karabulut, Pazar Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement