Kuşadası'nda Ayşe Hatun Önal Rüzgarı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kuşadası'nda Ayşe Hatun Önal Rüzgarı

Kuşadası\'nda Ayşe Hatun Önal Rüzgarı
06.06.2015 15:39

Kuşadası’nda turizm sezonunun yavaş yavaş hız kazanmasıyla birlikte yazlık eğlence yerleri de kapılarını açmaya başladı.

Kuşadası'nda turizm sezonunun yavaş yavaş hız kazanmasıyla birlikte yazlık eğlence yerleri de kapılarını açmaya başladı. Kuşadası'nın yeni eğlence mekanlarından Club Masracas'ta Ayşe Hatun Önal konseriyle açılışını gerçekleştirdi.

Büyük ilgi gören Club Mascaras açılışında sahne alan Ayşe Hatun Önal, birbirinden hit parçalarıyla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Bu yaz da sürpriz etkinlikler ve sevilen sanatçılarla konserler planladıklarını söyleyen Club Mascaras yöneticisi Gökhan Kanater, "Kalitelimizden ödün vermeden, yepyeni bir konseptle eğlence dolu yaza hazırız ve bu doğrultuda kapılarımızı açtık. Coşkumuz ve enerjimiz her zamankinden de yüksek olacak Herkesi güneşin ve eğlencenin merkezine bekliyoruz" dedi.

Kanater, yaz boyunca hem çeşitli animasyonlar yapacaklarını hem de Ayşe Hatun Önal'ın dışında Demet Akalın, Simge Sağın, ve Erdem Kınay gibi ünlü isimlerin konserler vereceğini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası'nda Ayşe Hatun Önal Rüzgarı - Son Dakika


Advertisement