Kuşadası'nda Resimlerde Köy Esintisi - Son Dakika
Yerel

Kuşadası'nda Resimlerde Köy Esintisi

Kuşadası\'nda Resimlerde Köy Esintisi

Denizlili Ressam M.Emin Özmen, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde sergi açarak, geleneksel Anadolu köy yaşamı izlerini taşıyan serlerini sanatseverlerle buluşturdu.

11.06.2014 15:33

Denizlili Ressam M. Emin Özmen, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde sergi açarak, geleneksel Anadolu köy yaşamı izlerini taşıyan serlerini sanatseverlerle buluşturdu.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta, Kuşadası Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Tahsin Uğur Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı adına Ressam M.Emin Özmen'e çiçek takdim ederek başarılarından dolayı tebrik etti.

2001 yılından bu yana 14 resim sergisi açtığını ifade eden Ressam Özmen, çocukluk yaşamının doğa ile iç içe olan köylerde geçmesinden dolayı resimlerinin bu izleri taşıdığını belirtti. M.Emin Özmen; "Teknolojik gelişmeler sonucunda bir hayli gerilerde kalan kültür değerlerimizi, doğa ile bütünleşen insanlarımızın yaşama biçimini ve paylaşma duygusunu kendime özgü tarzımla anlatma gayretindeyim" sözleriyle çalışmaları hakkında bilgi verdi.

M.Emin Özmen, resmin günlük yaşamın getirdiği sıkıntıları, yoğunlukları, stresleri yok edip ferahlama ve huzur duyma hislerini yaşatması gerektiğinin altını çizerek, eserlerin bu duyguları yaşatabilme önemini vurguladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası'nda Resimlerde Köy Esintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement