Kütahya'da 'Bakan' Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da 'Bakan' Seferberliği

Kütahya\'da \'Bakan\' Seferberliği

Kütahya 7. Tarım Hayvancılık Seracılık ve Süt Endsütrisi Fuarı’nın açılışını Tarım Bakanı Mehmet Mehdi Eker’in yapacağı kesinleşti.

17.04.2015 18:06

Kütahya 7. Tarım Hayvancılık Seracılık ve Süt Endsütrisi Fuarı'nın açılışını Tarım Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in yapacağı kesinleşti.

Eker, aynı zamanda Fuar alanında TKDK 'nında bir programına katılacak. Bakan Eker'in 22 Nisan günü gerçekleştireceği Kütahya programı için Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün organize ettiği bir toplantı yapıldı.

Toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık Kütahya İl Müdürü Ender Muhammed Gümüş, TKDK İl Koordinatörü İhsan Kaymak, Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş, Tarım Kredi Kooperatifleri, Pancar Ekicileri Kooperatifi, TMO, İlçe Ziraat Odası Başkanları ve diğer tarım temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Müdür Gümüş, çalışmaların neredeyse tamamlandığını ve Bakan Eker'i ağırlamaya hazır olduklarını dile getirdi.

Bakan Eker, fuarının açılışından önce TKDK'nın törenine katılacak. Fuar alanı önünde yapılacak olan törene üreticilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

5 gün açık kalacak olan Kütahya 7. Tarım Fuarı, 26 Nisan Pazar gününe kadar gezilebilecek.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da 'Bakan' Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement