Kütahya'da 'Liderlik' Konferansı - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da 'Liderlik' Konferansı

Kütahya\'da \'Liderlik\' Konferansı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Muhasebe Bölüm Başkanlığı tarafından, Liderlik konferansı düzenlendi.

28.03.2014 11:45

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Muhasebe Bölüm Başkanlığı tarafından, Liderlik konferansı düzenlendi. Konferansta konuşmacı olarak Liderlik, Yönetim ve Pazarlama Uzmanı Erkut Ergenç katıldı.

Konferansta konuşan Erkut Ergenç şunları belirtti: "Girişimcilik, Türkiye'de zor. Çünkü insanlar süreçleri tam bilmiyor. Bu yüzden zorluk yaşanıyor. Bütün bu süreçleri atlatan genç arkadaşlar devam ettiğinde başarıya ulaşabiliyor. İş dünyasında her şeyle karşılaşabilirsiniz. Başarılı veya başarısız olursunuz. Dost kazığı yersiniz. İşler sizin planladığınız gibi olmayabilir. Bütün bunlara rağmen bazısı kazanır, bazısı kaybeder. Peki, neden bazısı başarılı olur, bazısı olamaz?

Doğada kurallar vardır. Doğada her şey kolaya kaçar. Örneğin bir elektron daha az dirençle karşılaştığı yolda ilerler. ya da ırmak kaya ile karşılaştığında, kayanın etrafındandolanır. Friedrich Nietzsche'nin üstün insanı, başarılı insanı şöyle tarif eder. Der ki 'İnsan güdülerine karşı koyandır.' Yani yeri geldiğinde en zor işin üstesinden gelendir. Güdülerine karşı koyanlar başarıya ulaşır. Bu da insan beyninin uyumlu çalışmasından kaynaklanır. Siz yapmak isterseniz, beyniniz size itaat eder. Azimle, kararlılıkla, çalışmakla istediğinize ulaşırsınız." (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da 'Liderlik' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement