Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Niğde'nin Gümüşler beldesinde belediye ve Gümüşler Ortaokulu tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

15.04.2013 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'nin Gümüşler beldesinde belediye ve Gümüşler Ortaokulu tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Belediye sosyal tesislerinde düzenlenen programa, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Akdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, BEM-BİR-SEN Niğde Şube Başkanı Ergun Yılmaz ile vatandaşlar katıldı.

Faruk Akdoğan, burada yaptığı konuşmada, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Belde halkının etkinlik sayesinde bir araya getirilmesinin sevindirici ve gurur verici olduğunu ifade eden Akdoğan, "Peygamber Efendimizin ümmeti olmakla ne kadar övünsek az. Bu bakımdan bizler O'na ümmet olma yolunda hep beraber layık olanı yapmalıyız. Peygamberimizin ümmeti olmaktan gurur duymalıyız, onur duymalıyız, O'na layık ümmet olmalıyız" dedi.

Programda, peygamber sevgisini anlatan şiirler okundu ve 'Peygamberimizin Hayatı' konulu sınavda başarılı olan 15 öğrenciye çeşitli hediyeler verildi. - NİĞDE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement