Kutlu Doğum Haftası'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası'na Doğru

Peygamber Sevdalıları Platformu, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kızıltepe'de çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

04.04.2015 10:43

Peygamber Sevdalıları Platformu, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kızıltepe'de çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Peygamber Sevdalıları Platformu Kızıltepe Temsilcisi Nurettin Geşgin, Kızıltepe'de basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapılacak kutlu doğum etkinliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tüm hazırlıkların tamamlandığını ve herkesi programa davet ettiğini belirten Geşgin, Platform olarak her yıl Türkiye'nin dört bir yanında kutlu doğum etkinlikleri düzenlediklerini ve bu kapsamda pazar günü Kızıltepe Otogar miting alanında "Eşsiz Önder Hz Muhammed" adı altında Kutlu Doğum etkinliği düzenleneceğini söyledi.

Peygamber Efendimizin, model olarak yaşantısıyla, getirdiği mesajlarıyla güzel bir örnek ve bütün dertlerin devası olduğunu ifade eden Geşgin, şöyle konuştu:

"Programda İlahiler, ezgiler, sahabe hayatını konu alan tiyatro, şiir gibi etkiler olacak. İlçede, 10 bin Türkçe ve Kürtçe el ilanı davetiye ile Peygamber Efendimizin mevlidine has olarak hazırlanan CD'leri ev ev dolaşılarak dağıttık. Ayrıca, esnafların işyerlerine, ilçe merkezinde ve köylerde bulunan tüm camilerin kapılarına 2 bin afiş astık. Sesli anonsla pazar günü öğleye kadar Peygamber efendimizin Kutlu Doğum etkinliğine davet edeceğiz. Yapılan bu programdan sonra da Kutlu Doğum etkinliklerine devam edilecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement