Kuzka, Kastamonu'da Toplandı - Son Dakika
Yerel

Kuzka, Kastamonu'da Toplandı

Kuzka, Kastamonu\'da Toplandı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Mayıs ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Kastamonu'da Ajans toplantı salonunda gerçekleştirildi.

23.05.2013 18:31

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Mayıs ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Kastamonu'da Ajans toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kastamonu Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bektaş başkanlığında yapılan toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri ve ilgili Ajans personeli katıldı. Son Valiler Kararnamesi ile Mardin'e atanan Sinop eski Valisi Dr. Ahmet Cengiz ise KUZKA Yönetim Kurulu Toplantısı'na son kez katıldı.

Toplantı öncesinde KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bektaş, Kalkınma Kurulu Başkanı Sedat İşeri ve Ajans Genel Sekreter Vekili Av. Hilmi Ergür tarafından Sinop eski Valisi Dr. Ahmet Cengiz'e Yönetim Kurulu Üyesi olarak KUZKA'ya yaptığı katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Törende konuşan Vali Bektaş, "Uyumlu çalışmalar yaptık. Gittiği yerde kendisine başarı ve mutluluklar diliyorum." dedi. KUZKA Yönetim Kurulu üyelerine veda eden Dr. Ahmet CENGİZ de konuşmasında, "birlikte çalıştığımız süre içinde gerek Valilerimizle gerek Oda Başkanlarımızla gerekse Ajans personelimizle çalışmaktan çok keyif aldım. Hepinize yürekten teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Toplantıda Yönetim Kurulu üyeleri tarafından "2014-2023 dönemini kapsayan TR82 Düzey 2 Bölgesi Bölge Planı'nın hedef ve stratejileri" konusunu da içeren toplam 6 maddelik gündem konuları görüşüldü. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuzka, Kastamonu'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement