Kyöd'den Koto'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kyöd'den Koto'ya Ziyaret

Kyöd\'den Koto\'ya Ziyaret

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Başkanı Mehmet Toker ve yönetimi, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan’ı ziyaret etti .

21.11.2016 15:43

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Başkanı Mehmet Toker ve yönetimi, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan'ı ziyaret etti .

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Başkanı Mehmet Toker, derneğin yönetim kurulu üyeleri Cemil Çetin ve Veysel İnaltekin'ı ağırladı. Ulaşım, otopark başta olmak üzere Kocaeli'nin sorunlarının çözüm önerileriyle birlikte konuşulduğu ziyarette KOTO Meclis Başkan Yardımcıları İsmail Uslu, Alp Kayalar, KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Şen de hazır bulundu.

Kendisinin de üniversite öğrenimine devam ettiği dönemlerde KYÖD aday üyesi olduğunu ifade eden Başkan Akın Doğan, "Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği kentimiz için çok önemli. Yaptıkları faydalı çalışmalar da bizleri gururlandırıyor. Derneğimize çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Başkan Doğan, kentin ortak sorunlarının çözümünde yine ortak akılla hareket etmekten yana olduklarını ifade ederek, "Kocaeli Ticaret Odası 13 bini aşkın iş insanına hitap ediyor ve ticaretlerinin önündeki engelleri aşmak üzere çalışmalar yürütüyor. Özellikle otopark, ulaşım, gibi makro sorunlarda iş ve görüş birliğimiz çok önemli. Derneğimize de bu sorunlara duyarlı oldukları için kurumum adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Toker de, Kocaeli Ticaret Odası yöneticilerine yeni dönemde başarılar diledi. KYÖD heyeti, sağlık sorunları nedeniyle oda dışında bulunan KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Semih Barış'a yönelik ziyaretini ileri bir tarihte gerçekleştirmek üzere odadan ayrıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kyöd'den Koto'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement