Lapseki'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Lapseki'den Kısa Kısa

Lapseki\'den Kısa Kısa

Göletler için yer tespiti.

06.05.2014 13:28

Lapseki ilçesinin dağ köylerinde yaşayan vatandaşların yararlanması için yapılacak göletlerin yer tespitine başlandı.

İl Genel Meclisi üyeleri Tayfun Sevim ve Hasan Engin'in başlattığı çalışma kapsamında Devlet Su İşleri (DSİ) Balıkesir 25'inci Bölge Müdürlüğünden Etüd Planlama ve Tahsisler Şube Müdürü Abdülkadir Yılmaz, İnşaat Mühendisi Selçuk Sırmasaç ve DSİ Çanakkale Müdürlüğünden Jeoloji Mühendisi Adil Afat, bölgeyi gezerek incelemelerde bulundu.

Tespit çalışmasının ardından gazetecilere açıklama yapan Abdülkadir Yılmaz, bölgede gölet yapılabilecek alanların incelemesini ve bu göletlerin sulayabileceği alanlarla ilgili yüzeysel etütleri yaptıklarını söyledi.

Yılmaz, kurulun, incelemeyi bir rapor haline getireceğini sözlerine ekledi.

Muhtarlar, başkanlarını seçti

Lapseki Muhtarları Yardımlaşma Derneğinin olağan genel kurulu toplantısı yapıldı.

Hacı Kemal Durmaz Pasajı'ndaki dernek binasında gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Nurettin Girgin, başka yardımcılığını İbrahim Şentürk yaptı.

Faaliyet programının okunmasının ardından üye aidatları belirlenip muhtar maaşlarından aidat aktarımı için yönetim kuruluna yetki verilmesi karara bağlandı.

Açık oylamayla yapılan seçimde, yönetim kurulu, Nurettin Girgin, Seyfettin Turan, Süleyman Sevinç, Süleyman Parlak ve İsmail Sevim'den oluşturuldu. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lapseki'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement