Lapseki İlçesinde Bayramlaşma Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Lapseki İlçesinde Bayramlaşma Mesaisi

Lapseki İlçesinde Bayramlaşma Mesaisi

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde resmi bayramlaşma töreni, Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı önderliğinde öğretmen evinde yapıldı.

05.10.2014 12:17

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde resmi bayramlaşma töreni, Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı önderliğinde öğretmen evinde yapıldı.

Lapseki ilçesinde yer alan öğretmenler evinde düzenlenen bayramlaşma programına kamu kurum ve kuruluş çalışanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı bayramların kaynaşma ve kardeşlik duygularının zirvede olduğu günler olduğunu belirterek, "Halkımızın mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. İnşallah tüm halkımız huzur içinde sevdikleriyle beraber bir bayram geçirir. Dünyada da barışın egemen olduğu ve tüm insanlığın ve özellikle Müslüman ülkelerin huzur içinde geçireceği bayramları yaşamak en büyük arzumuzdur" şeklinde konuşu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lapseki ilçe teşkilatını Çanakkale Milletvekilleri Ali Sarıbaş, Serdar Soydan, İl Başkanı Hamza Karagöz ile TDH Çanakkale İl Başkanı Tuygan Çalıkoğlu ziyaret etti. Parti üyeleri ile gerçekleşen bayramlaşma mesaisinde konuşma yapan İlçe Başkanı Nejdet Turgay, "Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da bir araya geldik. Tüm ülkemiz adına ve dünya barışı adına bu bayram hayırlara vesile olsun düşüncesiyle halkımızın ve ülkemizin bayramını tebrik ediyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki İlçesinde Bayramlaşma Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement