Lice'de Yaşanan Gelişmeler - Son Dakika
Yerel

Lice'de Yaşanan Gelişmeler

Lice\'de Yaşanan Gelişmeler

Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanlığı, Diyarbakır'daki bayrak indirme olayı nedeniyle "bayrağa saygı" yürüyüşü düzenledi.

09.06.2014 20:38

Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanlığı, Diyarbakır'daki bayrak indirme olayı nedeniyle "bayrağa saygı" yürüyüşü düzenledi.

Yıldız Meydan'ında toplanan grup, buradan Türk Bayraklarını taşıyarak Topçu Meydan'ına kadar yürüdü. Yürüyüş esnasında " Bayrağa uzanan eller kırılsın, vatan sana canım feda" sloganları atan gruba vatandaşlar da destek verdi.

Yürüyüş sonunda Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Nargülü, yaptığı açıklamada siyasi iktidarın yürüttüğü politikaların terörü durduramadığını söyledi.

Bölgede Türk Devletinin etkisinin gitgide azaldığını ileri süren Nargülü, şunları söyledi:

"Bölücü örgüt mensupları gayet rahat bir şekilde yol ve kimlik kontrolü yapmaktadır. Bardağı taşıran son damla ise bir grup teröristin 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı bir askeri alana girerek Türk Bayrağını indirmesi olmuştur. Böylesi bir ihmal ve acziyet asla kabul edilemez. Bayrak Türk Milleti için herşeyden kutsal olan ve uğruna milyonlarca şehit verilen değerdir. Bayrağımız bağımsızlığımızın simgesi olmasının yanı sıra bizim şerefimiz ve namusumuzdur. Buradan herkese açık beyan etmek istiyoruz Türk Bayrağı'na uzanacak eli kırarız."

Açıklamanın ardından grup, İstiklal Marşı okudu. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lice'de Yaşanan Gelişmeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement