Limni Heyeti Çtso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Limni Heyeti Çtso'yu Ziyaret Etti

Limni Heyeti Çtso\'yu Ziyaret Etti

Çanakkale ile Limni adası arasında işbirliği ve temaslarda bulunmak üzere Çanakkale’ye gelen Limni heyeti, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti.

21.01.2014 16:54

Çanakkale ile Limni adası arasında işbirliği ve temaslarda bulunmak üzere Çanakkale'ye gelen Limni heyeti, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret etti.

Limni heyeti, ÇTSO'nun Kongre ve Fuar Merkezi'nde Başkan Yardımcısı Mert Mildon ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kansu ve Genel Sekreter Sema Sandal karşılandı. Limni heyetinde, Kuzey Ege Adaları Vali Vekili Herakles Ververis, Limni Kaymakamı Savvas Vareltsiz, Limni Belediye Başkan Yardımcısı Dimitrios Boulotis, Limni Ticaret Odası Başkanı Başkanı Stefanidaki Fotini, Yönetim Kurulu Üyeleri Papadopoulos Panagiotis ve Psarras Chrysostomos ve Limni Otelciler Birliği Başkanı Stelios Mantzoris yer aldı. ÇTSO Başkan Yardımcısı Mert Mildon, "Limni'ye ilk kez, GESTAŞ'ın seferlere başladığı 2010 yılında 85 kişilik bir heyet ile gittik. Konukseverlikten çok memnun kaldık. Limni'yi çok beğeniyoruz" dedi.

Yunan heyeti adına konuşan Limni Otelciler Birliği Başkanı Stelios Mantzoris, vize konusunda ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Çanakkale'de çok iyi karşılandık. Çok teşekkür ederiz, umarım bizler de sizi böyle karşılarız" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Limni Heyeti Çtso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement