Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Gaziantepspor'un golünü atan Bekir Ozan Has, 10 kişiyle Kadıköy'de mücadele etmenin kolay olmadığını söyledi.

10.01.2012 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Gaziantepspor'un golünü atan Bekir Ozan Has, 10 kişiyle Kadıköy'de mücadele etmenin kolay olmadığını söyledi.

Bekir Ozan, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, maça iyi başladıkların ve golü bulduklarını kaydederek, "İlk yarı mükemmele yakın futbol oynadık. İlk yarının sonunda gördüğümüz kırmızı kartla, ikinci yarıya 10 kişi başladık. 10 kişiyle burada mücadele etmek kolay değil, sonunda kaybettik" dedi.

Kerim Zengin'in ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili ise Bekir Ozan Has, şunları ifade etti:

"Kerim'e gösterilen ilk sarı karttan sonra yaptığı ilk harekette ikinci sarı kart çıktı. Acaba Fenerbahçeli futbolcu yapsaydı aynı hareketi, sarı kart verebilir miydi- Ben pek verebileceğini düşünmüyorum. Başka takımlar olunca kartlar kolay çıkıyor. Hakem baskı altında kaldı. Bir dakika önce hakeme 'Etki altında kalma' dedim. 'Sen beni tanıyorsun etki altında kalmam mümkün değil' dedi. Ama taraftarların baskısı ve Fenerbahçeli futbolcuların tepkisiyle kartı gösterdi."

Bekir Ozan, bir gazetecinin "Pozisyonu gördün mü-" sorusu üzerine,

"Pozisyonu görmedim. Sarı kart mıydı, bilmiyorum. Ama Fenerbahçe'ye çıkar mıydı- Hakem futbolcuyu koruyabilirdi. Arkadan bir müdahale var, ama vermese kim ne diyebilirdi. Fenerbahçeli futbolcu yapsa kimse bir şey söylemezdi" diye konuştu.

Gaziantepsporlu futbolculardan Şenol Can da ilk yarı golü bulduktan sonra ikinci yarıya 10 kişi başladıklarını kaydederek, "Maç 11'e 11 devam etseydi, sonuç böyle olmazdı. İkinci yarı üst üste goller yedik" dedi.

Şenol Can, Kerim Zengin'in kırmızı kart gördüğü pozisyonu görmediğini belirterek, "Pozisyona uzaktaydım, ama hakeme baktım. Seyircinin geriliminden sonra kart gösterdi. Yardımcı hakem söylemiş galiba" şeklinde konuştu.

Gaziantepsporlu Sapara ise Lig Tv'ye yaptığı açıklamada, ilk yarıda çok iyi mücadele ettiklerini ve kendileri için maçın çok iyi gittiğini kaydederek, "İlk yarının son saniyesindeki 10 kişi kaldık. Kadıköy'de 10 kişi oynamak çok zor. Maçın sonunda çok üzüldük ve hayal kırıklığı yaşadık. 11'e 11 oynasaydık bana göre rahat şekilde kazanırdık" dedi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement