Madalyaları Eşlerine Verdiler - Son Dakika
Yerel

Madalyaları Eşlerine Verdiler

Madalyaları Eşlerine Verdiler

Aydın 2.Amatör Küme 5.Grup’ta iki sezonun ardından sahaya inerek namağlup olarak ve 100 golle şampiyon olan Aydınspor’un antrenörü Erman Kırmızı ile 10 numarası Arda Gönen madalyalarını eşlerine hediye etti.

07.05.2014 09:45

Aydın 2.Amatör Küme 5.Grup'ta iki sezonun ardından sahaya inerek namağlup olarak ve 100 golle şampiyon olan Aydınspor'un antrenörü Erman Kırmızı ile 10 numarası Arda Gönen madalyalarını eşlerine hediye etti.

Adnan Menderes Stadı 1 No'lu Yan sahada sezonun son maçını izlemeye Aydınsporlu futbolcuların ve teknik heyetin yakınları da geldi. Aydınspor antrenörü Erman Kırmızı'nın eşi Evren Kırmızı ile Aydınspor'un 10 numarası Arda Gönen'in eşi Aslı Gönen'de karşılaşmayı izlemeye gelenler arasında yer aldı. Maçın ardından sahaya inen Evren Kırmızı ve Aslı Gönen, eşlerinin sevincine ortak olurken, Erman Kırmızı ile Arda Gönen ise madalyalarını eşlerine verdiler.

Aydınspor ile kupa kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden antrenör Erman Kırmızı ile Arda Gönen, şunları söyledi: "Eşlerimizin yanımızda olması bizi ayrıca mutlu etti. 'Her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir kadın vardır' sözünün doğruluğunu sezon boyunca yaşadık. Sürekli arkamızda durdular. Madalyanın en büyüğünü onlar hak ediyor. Bize destek olan başta ailelerimiz olmak üzere, herkese teşekkür ediyoruz . İnşallah Aydınspor başarılı olmaya devam eder" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Madalyaları Eşlerine Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement