Malatya'da Asayiş - Son Dakika
Yerel

Malatya'da Asayiş

Malatya\'da Asayiş

Malatya'da İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Battalgazi'deki tren istasyonunda 3 kilo 145 gram esrar, Hekimhan'da bir arabada da 2 bin paket bandrolsüz sigara ve 80 kilo tütüm ele geçirdi.

19.02.2013 15:35

Malatya'da İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Battalgazi'deki tren istasyonunda 3 kilo 145 gram esrar, Hekimhan'da bir arabada da 2 bin paket bandrolsüz sigara ve 80 kilo tütüm ele geçirdi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan yapılan yazılı açıklamada, Doğanşehir ilçesi Kurucuova beldesinde yaşayan N.G. isimli şahsın evine hırsızlık amacıyla giren Ö.Ç'nin yakalandığı, daha sonra da aynı olayla ilgisi bulunduğu belirlenen kaçak N.Y.K'nın adlı şüphelinin de Jandarma Asayiş timlerince yapılan takip neticesinde yakalandığı belirtildi. Olay yerinde yapılan incelemelerde elde edilen delillerle şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada çalıntı olduğu değerlendirilen 2 çeyrek altınla birlikte şüphelilerin de gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada, zanlıların adli makamlarca tutuklandığı ifade edildi.

Ayrıca, Battalgazi'deki tren istasyonunda Diyarbakır-Ankara seferini yapan Güney Ekspres yolcu treninde mahkemeden alınan arama kararına istinaden yapılan kontrollerde, R.A adlı şüphelinin valizine narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi üzerine, 3 kilogram 145 gram esrar maddesi ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, zanlının tutuklandığı belirtildi.

Hekimhan ilçesi Hasançelebi beldesinde yapılan yol kontrolünde, Ö.D. adlı şüphelinin aracında yapılan aramada 2 bin 87 paket bandrolsüz sigara ile 80 kilogram tütün ele geçirildiği bildirilen açıklamada, şüpheli şahsın Cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldığı vurgulandı.

Açıklamada, ayrıca Yeşilyurt ilçesi Oluklu köyünde Devlet Demir Yollarına ait yaklaşık 3 kilo ağırlığında ray vidası ve hurda demir aksamlarını araçlarına yükledikleri esnada 5 şüphelinin suçüstü yakalandığı, şüphelilerden ikisinin tutuklandığı, birinin adli kontrol ile diğer ikisinin de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı kaydedildi.

Muhabir: Tuba Karahan

Yayıncı: Önder Felek - MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya'da Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement