Malatya'da Doğu Garajı'nın Temeli Atıldı - Son Dakika

Malatya'da Doğu Garajı'nın Temeli Atıldı

03.01.2012 14:40
Malatya'da Doğu Garajı'nın Temeli Atıldı

Malatya'nın doğusundaki ilçe ve belde araçlarının kullanılacağı Doğu Garajı'nın temeli atıldı.

Malatya'nın doğusundaki ilçe ve belde araçlarının kullanılacağı Doğu Garajı'nın temeli atıldı.

Çevreyolu altındaki Sancaktar Mezarlığı yanında yapılması planlanan garajın temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır,garajın bu yıl içinde tamamlanacağını belirtti.

Doğu Garajı'nın büyük bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Çakır, Kale, Pütürge ve Doğanyol gibi ilçelerle buraların beldelerinden gelen araçların ihtiyacını karşılayacak garajın çevre düzenlemesiyle birlikte 2 milyon liraya mal olacağını ifade etti.

Doğu Garajı'nın hem merkezde yaşanan trafik yoğunluğunu azaltacağını, hem de Çevreyolu altındaki kısmı canlandıracağını söyleyen Çakır, doğu bölgesinden gelen araçların, şehir merkezinde değişik bölgelerde faaliyet gösterdiği için trafik yoğunluğuna neden olduğunu ifade etti.

Çakır, garajın faaliyete geçmesiyle bu sıkıntının ortadan kalkacağını vurguladı.

(TBK-DOĞ- - MALATYA

Kaynak: AA
YORUMLAR
500
DEPREMİN VURDUĞU MALATYA'DA, 12 BİN 309 ÖĞRENCİ DERSBAŞI YAPTI DEPREMİN VURDUĞU MALATYA'DA, 12 BİN 309 ÖĞRENCİ DERSBAŞI YAPTI

Son Dakika Yerel Malatya'da Doğu Garajı'nın Temeli Atıldı - Son Dakika


Advertisement