Malatya'dan Muğla'ya Kültürel Köprü - Son Dakika
Yerel

Malatya'dan Muğla'ya Kültürel Köprü

Malatya\'dan Muğla\'ya Kültürel Köprü

Muğla ile Malatya arasında kültürel köprü oluşturulması için Muğla'ya yapılan gezi kapsamında iki belediye ziyaret edildi.

28.10.2012 15:14

Muğla ile Malatya arasında kültürel köprü oluşturulması için Muğla'ya yapılan gezi kapsamında iki belediye ziyaret edildi.

Muğla Malatyalılar Derneği'nin organize ettiği gezi programına, Pütürge Belediye Başkanı Necdet Ayaydın, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Muğla Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, bazı basın mensupları ile Muğla'daki bazı Malatyalılar katıldı. Muğla'nın Göcek belde Belediye Başkanı Recep Şatır'ı ziyarette konuşan Muğla Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, iki ilin kültürlerinin tanınması açısından düzenledikleri gezi hakkında bilgi verdi. Ateş, gezi programı sponsorlarından Şatır'a teşekkür etti.

Göcek Belediye Başkanı Şatır ise, "İnsan önce ülkesini, sonra ilini sevmeli. İnsan sevecen olursa ülkesini daha çok sever" diyerek, belde hakkında bilgiler verdi. Ziyarette Şatır'a kuru kayısı hediye edilip, plaket verildi.

Malatya heyeti, gezi kapsamında Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz ile de kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Yılmaz'a plaket ve tepside kuru kayısı hediye edildi. Yılmaz, dostlukların baki kalacağını ifade ederek, "Buradaki birlikteliğimizin devamını Malatya'da getiririz inşallah" dedi. Yılmaz, Dalaman hakkında bilgi de verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'dan Muğla'ya Kültürel Köprü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement