Malatyalıların Muğla Gezisi - Son Dakika
Yerel

Malatyalıların Muğla Gezisi

Malatyalıların Muğla Gezisi

Muğla ile Malatya arasında kültürel köprü oluşturulması için Muğla'ya yapılan gezi kapsamında, tarihi ve turistik yerler ziyaret edildi.

27.10.2012 11:56

Muğla ile Malatya arasında kültürel köprü oluşturulması için Muğla'ya yapılan gezi kapsamında, tarihi ve turistik yerler ziyaret edildi.

Muğla Malatyalılar Derneği'nin organize ettiği gezi programına; Pütürge Belediye Başkanı Necdet Ayaydın, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Muğla Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, bazı basın mensupları ile Muğla'daki bazı Malatyalılar katıldı.

Muğla ile Fethiye ilçesi Ölüdeniz beldesindeki Baba dağlarında yapılan paraşüt ile atlama, tekne turu ile izlenirken, burada konuşan Nüvit Ateş, tekne gezisi yaparken Ölüdeniz beldesindeki Baba dağlarında yapılan paraşüt ile atlamayı izleme imkanı bulduklarını söyledi.

Pütürge Belediye Başkanı Ayaydın, "Muğla'da Malatya'nın güzellikleri ve kayısımızın tanıtımı yapıldı. Burada paraşütle atlamayı da izledik" derken, Doğanşehir Belediye Başkanı Karaman ise, "Bizlere bu imkanı sağlayan Nüvit Ateş'e teşekkür ederiz. Böyle bir organize olmasaydı, buralara zaman bulup gelemezdik. Bizleri burada buluşturdu. Turizmin her türlüsünü görme imkanı bulduk. Dünyanın bir numaralı turizm merkezlerini görme imkanı bulduk" şeklinde konuştu.

Bu arada, Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Belde Belediye Başkanı Ahmet Çalca da belediyede ziyaret edilerek, kendisine kuru kayısı hediye edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatyalıların Muğla Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement