Mardin'deki Silahlı Kavga - Son Dakika
Yerel

Mardin'deki Silahlı Kavga

Mardin\'deki Silahlı Kavga

Ömerli ilçesindeki olayda hayatını kaybeden 4 kişi ve yaralanan 27 kişinin teravih namazı için camiye giderken silahlı saldırıya uğradığı iddia edildi.

04.07.2014 02:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ömerli ilçesindeki kavgada hayatını kaybeden 4 kişi ve yaralanan 27 kişinin teravih namazı için camiye giderken silahlı saldırıya uğradığı iddia edildi.

İddiaya göre, ilçeye bağlı Kayadere köyünde dün gençler arasında birbirlerine yol vermemeleri nedeniyle çıkan kavgaya aileleri de karıştı. Durumu öğrenen Ömerli Kaymakamı Tekin Erdemir'in tüm girişimlerine rağmen aileler barışmadı. İftardan sonra bir evin balkonundan teravih namazı için camiye gidenlere silahlı saldırıda bulunuldu.

Olayda hayatını kaybedenlerin Ahmet, Fidan ve İzzettin Budak ile Celil Demirkıran olduğu belirlendi. 4 kişinin cenazesi Mardin Devlet Hastanesindeki otopsinin ardından ailelerine teslim edilecek.

Yaralanan Mehmet Hafif Yüksel, Cezayir, Nezir ve Lokman Budak, Fikri Azboy, Gökhan ve Cihan Akyol, Mehmet Nuri, Ümran ve Şeyhmus Pektaş, İsa ve Gülperi Aykal, Sabri, Aydın, Kenan, Münir, Lokman, Nusret, Mahsun, Yalçın, Aziz, Sinan ve Songül Akgül, Medeni, Şeyhmus, Ali Güven ve Edip Güven'in Kızıltepe ve Mardin Devlet Hastanesinde tedavileri sürüyor.

Başlatılan soruşturma kapsamında 3'ü korucu 5 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Ömerli Kaymakamlığınca olayın büyümemesi için alınan önlemler kapsamında bir birim oluşturulduğu öğrenildi. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin'deki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement