Marex 2013 Fuarı Marmaris'te Kapılarını Açtı - Son Dakika
Yerel

Marex 2013 Fuarı Marmaris'te Kapılarını Açtı

Marex 2013 Fuarı Marmaris\'te Kapılarını Açtı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde "Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas' (MAREX - 2013) fuarı kapılarını açtı."

13.03.2013 15:50

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde "Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas' (MAREX - 2013) fuarı kapılarını açtı. Bu yıl 14.'sü düzenlenen fuara 3 bin 500 metre kare kapalı alanda 85 firma katıldı.

Marmaris İlçesi'nin Beldibi Beldesi'nde bulunan kapalı pazar yeri ve sergi alanında Marfo Fuarcılık şirketinin düzenlediği "Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas" (MAREX-2013) fuarı kapılarını açtı. 13-16 Mart tarihleri arasında düzenlenen fuara Beldibi Belediye Başkanı MHP'li İdris İspirli, İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Zekeriya Bingöl ve vatandaşlar katıldı.

Fuarların Marmaris ekonomisine büyük katkısı bulunduğunu vurgulayan Beldibi Belediye Başkanı MHP'li İdris İspirli, "Bu tür fuarlara toplumun her kesimi destek vermelidir. Marmaris'e kış döneminde ekonomik katkısı olan fuarın önümüzdeki günlerde daha kapsamlı olması için destek veriyoruz. Bir çeşmenin açılışı mı, 20 metrekarelik bir pasta hanenin mi açılışı önemlidir. Buraya daha fazla katılımın olmasını bekliyordum" dedi.

MARFO fuarcılık Müdürü Volkan Gülcan, "Son yıllarda ekonomik durgunluğun hakim olduğu düşüncesiyle kabuğuna çekilen turizm sektörünün tekrar canlanmaya başlayacağı bir yıl olan 2013'te Marmaris Fuarcılık olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Turizm verilerine göre bu sene artacak olan turist sayısı ile orantılı gerçekleşecek olan turistik tesisleşme ve hareketliliğin mutlaka tesislerdeki yenileme ve düzenlemelere de yansıyacağına inanıyoruz. Bu nedenle sektör adına yapılacak olan çalışmalarda otel, kafeterya, bar, restoran ekipmanları ve donanımları sektöründe de Pazar payının artmasına önemli etkilerde bulunacaktır. Yıllardır Marmaris ve son yıllarda da Fethiye'de düzenlediğimiz fuarlar artık göstermiştir ki bölgemize daha modern ve daha iyi hizmet verecek bir fuar kongre merkezinin acilen inşası gerekmektedir. Bu yapılacak olan fuar ve kongre merkezi hem katılımcılara hem de ziyaretçilere çok daha kaliteli hizmet verilmesini sağlayacaktır. 13 yıldır her türlü engelleme ve zorluklara rağmen ayakta kalmayı başardık. Edindiğimiz tecrübelerle ustalık dönemine girmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı fuarlar için adımlar atılmıştır" şeklinde konuştu.

Konuşmalar sonrası fuarın açılış kurdelesi Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Zekeriya Bingöl ve MARFO fuarcılık müdürü Volkan Gülcan tarafından kesildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marex 2013 Fuarı Marmaris'te Kapılarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement