Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan bir vatandaş Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen terör saldırısını tek başına protesto etti.
Atatürk Meydanı'na büyük bir Türk Bayrağı ve boynuna astığı şiir yazılı dövizle gelen Marmaris'te yaşayan Ali Parlak, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen terör saldırısını protesto etti. Atatürk Anıtı önünde büyük bir Türk Bayrağı açan Parlak, Şehitler için yazdığı şiirin bulunduğu dövizi boynuna asarak terörün biran önce bitirilmesini istediğini söyledi.
Parlak, "O dönem ki terör saldırılarının ardından şehit olan askerlerimiz için uzun bir şiir yazmıştım. Şiirimin bazı mısralarını bugün halkımızla paylaşıyorum. Aradan 11 yıl geçmiş olmasına rağmen şehit vermeye devam ediyorum ve aynı duyguları yaşıyoruz. Bu protestoyla bir vatandaş olarak tepkimi göstermek istedim" dedi.
Tek kişilik protesto yapan Parlak'ı çevredeki vatandaşlar da duyarlılığından dolayı tebrik etti. - MUĞLA
Son Dakika › Yerel › Marmaris'te Teröre Tek Kişilik Protesto - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?