Marmaris'ten Ağrı'ya 'Sıcak' Yardım - Son Dakika
Yerel

Marmaris'ten Ağrı'ya 'Sıcak' Yardım

Marmaris\'ten Ağrı\'ya \'Sıcak\' Yardım

Marmaris’te sosyal medyada Ağrı’daki bir köy okulunun öğrencileri için başlatılan kışlık giyecek yardımında 50 koli yardım toplandı.

04.01.2014 13:24

Marmaris'te sosyal medyada Ağrı'daki bir köy okulunun öğrencileri için başlatılan kışlık giyecek yardımında 50 koli yardım toplandı. Esnaflardan toplanan kışlık giyecek ve kırtasiye PTT Kargo aracılığı ile Ağrı'nın Hamur İlçesi Yukarı Aladağ Köyü'ne gönderildi.,

Türkiye'nin doğusunda soğuk kış günlerinin bütün şiddeti ile hüküm sürdüğü bu günlerde, Marmaris'te yaşayan hayırsever vatandaşlar sosyal medyada paylaşılan, Ağrı'ya bağlı Hamur İlçesi Yukarı Aladağ Köyü İlk Öğretim Okulu öğrencileri için yapılan yardım çağrısını duyar duymaz çalışmaya başladılar. Esnaflardan toplanan yaklaşık 50 koli kışlık giyecek ve kırtasiye Ağrı'ya bağlı Hamur İlçesi Yukarı Aladağ Köyü İlk Öğretim Okulu'na gönderildi.

Yardımlarla ilgili sosyal medyadaki paylaşımlar üzerine PTT Marmaris Merkez Müdürü Seher Uslu'da harekete geçerek yardımların PTT Kargo ile yerine ulaşması için aracılık etti. Uslu, yardımlar gönderilirken de PTT'nin yılbaşı özel yüzde on indiriminden yararlanmasını sağladı.

Alınan bilgilere göre Ağrı'ya bağlı Hamur İlçesi Yukarı Aladağ Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine yapılan yardımın ilk kısmı yerine ulaştı. Yardımların ikinci kısmı da önümüzdeki günlerde yerine ulaşmış olacak.

İsimlerinin açıklamasını istemeyen hayırseverler; "Bu soğuk kış günlerinde Ağrı'da yaşayan öğrencilerin ihtiyaçlarının küçükte olsa bir kısmını karşılayabildiysek ne mutlu bize" dediler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'ten Ağrı'ya 'Sıcak' Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement