Marvak'tan Başkan Tartan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Marvak'tan Başkan Tartan'a Ziyaret

Marvak\'tan Başkan Tartan\'a Ziyaret

İzmir Mardinliler Kültür ve Dayanışma Vakfı (MARVAK) Başkanı Rasim Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ı makamında ziyaret etti.

19.12.2012 11:12

İzmir Mardinliler Kültür ve Dayanışma Vakfı (MARVAK) Başkanı Rasim Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ı makamında ziyaret etti.

MARVAK Başkanı Kahraman, Konak Belediyesi ile işbirliğinde bulunmak istediklerini ve Başkan Tartan'ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyerek, "İzmir'de yaşayan Mardinlileri bir çatı altında toplamak, iyi-kötü günleri paylaşmak adına vakfımızı hayata geçirdik. İzmir'de yaşayan Mardinliler adına yapacağımız etkinliklerde sizi de yanımızda görmek istiyoruz. Sizin kent için yaptığınız çalışmaları yakından izliyor ve takdir ediyoruz. Her zaman sizin yanınızda olacağız" diye konuştu.

Kahraman, ilk etkinliklerinin 21 Aralık'ta vakfın tanıtımı adına Balçova Termal Kardelen Salonu'nda gerçekleşeceğini ve Başkan Tartan'ı da davet ettiklerini belirtti.

Bir yerel yönetici olarak bütün vatandaşlarını kucakladığını kaydeden Başkan Tartan, "Yerel yöneticinin makamı siyasi bir makam değildir. Bütün vatandaşlarımıza ayırt etmeden hizmet vermek, imkanlarım ölçüsünde destek olmak benim görevim. Desteğime ihtiyaç duyduğunuz her zaman yanınızdayım. Konak'ta bir dostunuz olduğunu unutmayın" diye konuştu. Başkan Tartan, Vakıf Başkanı Rasim Kahraman'a ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Tartan, İzmir Mardinliler Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkan Yardımcısı aynı zamanda 2. Kadriye Mahalle Muhtarı olan Adnan Acar'ın muhtarlık ofisi için bilgisayar hediye etti.

(EA-

19.12.2012 10: 46: 17

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marvak'tan Başkan Tartan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement