Mcdonald's Edirne'deki İlk Restoranını Açtı - Son Dakika
Yerel

Mcdonald's Edirne'deki İlk Restoranını Açtı

Mcdonald\'s Edirne\'deki İlk Restoranını Açtı

Mcdonald’s, Türkiye’deki 253’üncü restoranının açılışını Edirne’de yaptı.

30.09.2014 17:11

Mcdonald's, Türkiye'deki 253'üncü restoranının açılışını Edirne'de yaptı. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, "Edirne'nin ciğeri ünlü ancak arada diğer lezzetleri de denemek gerekir" dedi.

Edirne'de gerçekleşen açılış törenine, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Mcdonald's Türkiye Genel Müdürü Dilek Dölek katıldı.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, açılış öncesi yaptığı konuşmada, Edirne denince ilk akla gelenin tava ciğer olduğunu hatırlatarak, "Her zaman tava ciğeri olmayabilir, zaman zaman diğer lezzetler de yenebilir. Sadece geçerken uğrayarak değil de sabah kahvaltılarında, öğle ve akşam yemeklerinde değişik lezzetleri sunan bu birimin açılışını yapıyoruz. Hayırlara vesile olmasın diliyorum" diye konuştu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da belediye olarak görevlerinin direkt istihdam sağlamak olmadığını anlatarak, "Belediye olarak, istihdam sağlayacağı yatırımların önünü açacak yatırımlara destek olmak ve gerekli tedbirleri almaktır. Edirne'ye yatırım yapmak isteyen her kim olursa olsun, Edirne'nin tarihi kimliğini, mirasını, silüyetini etkilemeyecek her türlü yatırımı biz belediye olarak bugüne kadar destekledik bundan sonrada ısrarla ve büyük bir memnuniyetle destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

McDonald's Türkiye Genel Müdürü Dilek Dölek Başarır ise Edirne'de ilk restoranlarının açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Edirne'nin özellikle öğrenci nüfusunun yoğun olması sebebiyle kendileri için stratejik öneme sahip olduğunu kaydetti. Edirne şubesinde yaklaşık 25 kişiye istihdam sağlayacaklarını ifade eden Dölek, Ekim ayı içerisinde açacakları ikinci restoran ile bu sayının daha da artacağını belirtti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Şahin ve beraberindekiler, restoranı gezerek işleyişi ile ilgili bilgiler aldı.

Öte yandan, restoran açılışı öncesi Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan arasında 'Kim daha yakışıklı, kim daha karizmatik' şeklinde esprili bir diyalog yaşandı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mcdonald's Edirne'deki İlk Restoranını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement