Mehmet Erdem Lüleburgaz'da - Son Dakika
Yerel

Mehmet Erdem Lüleburgaz'da

Mehmet Erdem Lüleburgaz\'da

Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde radyo programcısı Uğur Karataş’ın hazırlayıp sunduğu 'Uğur’la Yıldız Yağmuru' programının stüdyo konuğu oldu.

30.04.2014 10:53

Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde radyo programcısı Uğur Karataş'ın hazırlayıp sunduğu 'Uğur'la Yıldız Yağmuru' programının stüdyo konuğu oldu.

Radyo programcısı Uğur Karataş'ın hazırlayıp sunduğu 'Uğur'la Yıldız Yağmuru' programının bu haftaki stüdyo konuğu sevilen sanatçı Mehmet Erdem oldu. Kırklareli'deki konseri öncesi Lüleburgaz Radyo 39 programına konuk olan Mehmet Erdem, Uğur Karataş'ın sorularını yanıtlayarak, albüm hikayesini dinleyicileri ile paylaştı.

2013 yılında Türkiye Müzik Ödüllerinde en iyi çıkış yapan sanatçı seçilen Mehmet Erdem, son olarak 'Hiç Konuşmadan' albümünü çıkardığını, 'Acıyı sevmek olur mu?' ve 'Gibi gibi' şarkılarının çok sevildiğini ifade etti.

Erdem, "Albümde birbirinden güzel, her parçanın ayrı bir anlamı olduğu şarkılar var. Ayrıca albümde Ahmet Kaya'nın 'Kum Gibi' ve Tanju Okan'ın 'Kadınım' şarkılarını da seslendirdim. Albümde her şey yolunda gidiyor" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Erdem Lüleburgaz'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement