Meriç Belediyeler Birliği'nde Gürkan Dönemi - Son Dakika
Yerel

Meriç Belediyeler Birliği'nde Gürkan Dönemi

Meriç Belediyeler Birliği\'nde Gürkan Dönemi

Meriç Belediyeler Birliği’nin Nisan 2015 Olağan Meclis Toplantısı, Edirne Belediyesi’nde gerçekleştirildi.

16.04.2015 18:11

Meriç Belediyeler Birliği'nin Nisan 2015 Olağan Meclis Toplantısı, Edirne Belediyesi'nde gerçekleştirildi.

Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantının başkanlığını Oğuz Tekin yaptı. Meriç Belediyeler Birliği toplantısında 6 yıldır birliğin başkanlığını yürüten Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen başkanlıktan istifa ederken yerine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan seçildi.

Toplantıya 10 belediyeden 17 üye belediye temsilcileri katıldı. Başkanlığın yanında Encümen heyeti, bütçe ve denetim komisyonları tekrar belirlendi.

Kapalı zarf usulü yapılan oylama ile Encümen'e Enis İşbilen, Mehmet Kerman, Mehmet Ormankıran ve Hasan Çatalkaya seçilirken, Bütçe Komisyonuna, Ufuk Atalay, Nuran Uslu ve Melahat Erhan, Denetim Komisyonuna ise Oğuz Tekin, Salih Derin ve Çiğdem Gegeoğlu seçildi.

"EL BİRLİĞİYLE, ÇALIŞACAĞIZ, ÜRETECEĞİZ VE PAYLAŞACAĞIZ"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın başkanlığa aday gösterdiği toplantıda kapalı zarf usulü oylama yapıldı. Oylama sonucunda 17 oyun tamamını alan Gürkan, 1 yıllığına yeni başkan oldu. Toplantıda söz alan Gürkan, 10 yıl aradan sonra birliğin başkanlığını Edirne Belediyesi adına tekrar almış olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Gürkan, "Ben kendi özel yaşamımda da yaptığım görevler de de hep şuna inanıyorum; hepimizin aklına, heyecanına, yüreğine, bilgisine, birikimine, donanımına ihtiyacımız var. Dolayısıyla ben bugüne kadar görev yapan sevgili Enis İşbilen başkanımı kutluyorum ve çok teşekkür ediyorum kendisine. El birliğiyle, çalışacağız, üreteceğiz ve paylaşacağız. Başarı hepimizin olacak, temsil ettiğimiz belediyenin ve yurttaşlarımızın, vatandaşlarımızın, halkımızın olacak" dedi.

"BİRLİĞİN BAŞARIYA İMZA ATACAĞINA DAİR UMUDUMUZ VE İNANCIMIZ SONSUZDUR"

Meriç Belediyeler Birliği Başkanlığından istifa eden Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen ise Edirne ve Süloğlu'nun da birliğe katılmasıyla yeni bir yapılanmaya girildiğini belirterek, "Edirne Belediyemizin ve Süloğlu Belediyemizin de katılımıyla, bu dönemimizde yeni plan program dahilinde, yapılanmayla hareket etme, ivmeyi arttırma, daha başarılı olma ve çalışma, biraz daha bu anlamda kendimizi sıkıştırma yönünde yeni bir evreye geçtiğimizi düşünüyorum. Bu anlamda il belediyemizin de 10 yıl sonra, söz konusu birliğimize üye olmasıyla birlikte, bu görevi de sayın Belediye Başkanımız Recep Gürkan'ın üstlenmesi gerektiğini düşündüm. Meriç Belediyeler Birliği'nin bundan sonra da birçok başarıya imza atacağına dair umudumuz ve inancımız sonsuzdur" şeklinde konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meriç Belediyeler Birliği'nde Gürkan Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement