Mersin'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Mersin'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Mersin\'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Mersin'de 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi birinci turu ile ilgili Seçim Güvenliği Toplantısı, Vali Güzeloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

07.08.2014 10:04  Güncelleme: 11:39

10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi birinci turu ile ilgili Seçim Güvenliği Toplantısı, Vali Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Yeni Valilik Hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Turgut Serimer, ilçe kaymakamları, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Fatih Erhan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Uyan, İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar ile ilçe emniyet müdürleri ve ilçe jandarma komutanları katıldı. Toplantıda konuşan Vali Güzeloğlu, yapılan düzenlemelerden sonra Türkiye'de ilk kez Cumhurbaşkanı'nın halkın oyları ile seçileceğini ifade ederek, "Halkımızın etki altında kalmadan oyunu tamamen özgür iradesiyle kullanmasını çok önemsiyoruz. Bu konuda gerekli tüm tedbirlerin alınmasını sağladık. Amacımız seçimlerin güvenli bir ortamda geçmesini sağlamak için gerekli tüm tedbirlerin alınmasıdır. Bu doğrultuda ilçe kaymakamlarımız, ilçe seçim kurulu başkanları ile işbirliği içerisinde seçim kurullarının karar ve talimatları doğrultusunda kendi ilçe sınırları içerisinde her türlü tedbiri alacak ve seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesini sağlayacaktır" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement