Mersin'de, zırhlı polis aracı ve polis merkezine molotofkokteyli atan kişilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında, Abdulllah Öcalan'ın Suriye'den çıkarılmasını bahane eden ve merkez Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi'nde izinsiz gösteri yaparak Siteler Polis Merkezi ile zırhlı polis aracına molotofkokteyli atan kişilere yönelik operasyon gerçekleştirildi.
Polis, operasyon öncesi kimlikleri tespit edilen R.A. (19), Ö.K. (20), A.E. (17), R.K. (17) ve Y.E'yi gözaltına aldı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 5 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Öte yandan saldırı anının mobese kameralarına yansıdığı, olaylar arasında kalan bir araçtaki çocuğun da babası tarafından kurtarıldığı öğrenildi. - Mersin
Son Dakika › Yerel › Mersin'de Terör Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?