Mersin İgm'den Aksaray İgm'ye Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mersin İgm'den Aksaray İgm'ye Ziyaret

Mersin İgm\'den Aksaray İgm\'ye Ziyaret
20.09.2012 10:51

İl Genel Meclisi Başkanı Fahrettin Kılınç, Aksaray İl Genel Meclis Başkan Vekili ve Vilayetler Hizmet Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Celelettin Kılıç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Mersin

İl Genel Meclisi Başkanı Fahrettin Kılınç, Aksaray İl Genel Meclis Başkan Vekili ve Vilayetler Hizmet Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Celelettin Kılıç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

İl Genel Meclis Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Celalettin Kılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aksaray İl Genel Meclisi çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kılıç, 2012 yılı meclis çalışmalarının çok yoğun geçtiğini ve çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydetti.

Mersin İl Genel Meclis Başkanı Fahrettin Kılınç ise, insana hizmet etme noktasında var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, "Ortak amacımız vatanımız, milletimiz için çok güzel hizmetlere imza atmaktır" dedi.

Konuşmaların ardından Mersin İl Genel Meclis Başkanı Fahrettin Kılınç Mersin'e gitmek üzere Aksaray'dan ayrıldı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin İgm'den Aksaray İgm'ye Ziyaret - Son Dakika


Advertisement