Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nden Orman Köylerine Eğitim Desteği - Son Dakika
Yerel

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nden Orman Köylerine Eğitim Desteği

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü\'nden Orman Köylerine Eğitim Desteği

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) Şube Müdürlüğü tarafından 9 Orman İşletme Müdürlüğünde gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri tamamlandı. Eğitimlerde, Ödeneklerin Tahsisi, Çalışma Programlarının Hazırlanması, Tespitlerin Yapılması, Ödeme İşleri, Hukuki İşler ve İklime Dirençli Ormancılık Projesi (İDOP) ile ilgili konular anlatıldı. Tarsus Orman İşletme Müdürlüğünde düzenlenen etkinlikte ise Orman Köyleri Strateji ve Proje Geliştirme Şube Müdürü Yusuf Kurt'un da katılımıyla İklime Dirençli Ormancılık Projesi hakkında detaylı bilgi verildi. Orman köylülerine yönelik desteklerin artarak süreceği bildirildi.

22.02.2024 10:39  Güncelleme: 10:53

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) Şube Müdürlüğü tarafından 9 Orman İşletme Müdürlüğünde eğitim faaliyetleri tamamlandı.

Gerçekleştirilen eğitimler kapsamında, Ödeneklerin Tahsisi, Çalışma Programlarının Hazırlanması, Tespitlerin Yapılması, Ödeme İşleri, Hukuki İşler ve İklime Dirençli Ormancılık Projesi (İDOP) ile ilgili konular anlatıldı.

Orman Köyleri Strateji ve Proje Geliştirme Şube Müdürü Yusuf Kurt'un da katılımıyla Tarsus Orman İşletme Müdürlüğünde düzenlenen etkinlikte, İklime Dirençli Ormancılık Projesi hakkında detaylı bilgi verildi.

Orman köylülerine yönelik desteklerin artarak süreceği bildirildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nden Orman Köylerine Eğitim Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement