Meski, Asfalt Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Meski, Asfalt Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Meski, Asfalt Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor
 Güncelleme: 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarının ardından başlattığı asfalt onarım çalışmalarına devam ediyor. MESKİ ekipleri, 1 Mart 2022’den bugüne dek 22 bin 190 bitümlü sıcak asfalt kaplama ve 5 bin 880 ton asfalt yama çalışması yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarının ardından başlattığı asfalt onarım çalışmalarına devam ediyor. MESKİ ekipleri, 1 Mart 2022'den bugüne dek 22 bin 190 bitümlü sıcak asfalt kaplama ve 5 bin 880 ton asfalt yama çalışması yaptı.

MESKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Asfalt Şube Müdürlüğü, 1 Mart 2022'den bugüne kadar Akdeniz ilçesine bağlı Çay, Çilek ve Özgürlük Mahallelerinde 22 bin 190 ton bitümlü sıcak asfalt kaplarken; Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçelerinin çeşitli mahallelerinde ise 5 bin 880 ton asfalt yama çalışmasını tamamladı.

MESKİ birimleri, asfalt onarımı çalışmalarının yanı sıra yurttaşların TEKSİN çağrı merkezi üzerinden bıraktığı onarım sonrası asfalt taleplerini de değerlendiriyor.

Kaynak: ANKA