Meski'nin Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Meski'nin Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğünce başlatılan alt yapı çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

02.01.2012 14:05

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğünce başlatılan alt yapı çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen, yaptığı yazılı açıklamada, düzenli ve sistemli bir alt yapı için, hizmet alanı içerisindeki yerleşim bölgelerinde çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Bu kapsamda Toroslar Belediyesi sınırlarındaki Arpaçsakarlar Mahallesi'nin kanalizasyon sorununun çözümü çalışma başlatıklarını ifade eden Ülgen, şunları kaydetti:

"Arpaçsakarlar'daki kanalizasyon çalışmaları, belirli bir program dahilinde Atatürk Caddesi'nde sürüyor. Şu ana kadar bu bölgede 600 milimetre çapında yaklaşık bin 300 metre, 300 milimetre çapında yaklaşık bin 100 metre kanalizasyon hattı döşendi. 2012 yılı içerisinde bitirilecek çalışmalarda yerleşim bölgesine toplam 14 bin 964 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı yapılacak. Bölgenin kanalizasyon sıkıntısına son verilecek projeyle Arpaçsakarlar'daki yerleşim yerleri kanalizasyona kavuşurken, atıksu sorunu tamamen çözülecek. Atıksular ana kolektör hattı vasıtasıyla Karaduvar Atıksu Arıtma Tesisi'ne verilerek bertaraf edilecek. Böylelikle bir büyük alt yapı hizmeti daha hayata geçirilecek."

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Meski'nin Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement