Mezuniyet Töreninde Duygulandıran Pankart - Son Dakika
Yerel

Mezuniyet Töreninde Duygulandıran Pankart

Mezuniyet Töreninde Duygulandıran Pankart

Kütahya DPÜ Domaniç Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan öğrenciler için düzenlenen mezuniyet töreninde duygu ve coşku dolu anlar yaşandı.

17.06.2013 12:12  Güncelleme: 12:18

kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan öğrenciler için düzenlenen mezuniyet töreninde duygu ve coşku dolu anlar yaşandı.

Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Yunus Erdoğan, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, mezuniyet sonrası hayatlarında başarılı ve mutlu bir hayat diledi.

Domaniç Kaymakamı Mehmet Boztepe ve Belediye Başkanı Yakup Yardımcı da mezun olan öğrencileri Domaniç'te ağırlamaktan duydukları dile getirerek öğrencilere hayatlarında başarılar dilediler.

Domaniç Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Ali Fuat Arıcı da yaptığı konuşmada, Domaniç Meslek Yüksekokulu öğrencilerini en iyi biçimde hayata hazırlamak için çalıştıklarını belirterek, öğretim elemanlarının fedakarca çalışmalar yaptıklarını belirtti ve teşekkür etti.

Öğrencileri eğitimlerinin bitmediğini, kendilerini bundan sonra da daha iyi yetiştirmek için çaba göstermelerini, okumaları isteyen Doç.Dr.Ali Fuat Arıcı, "Eğitim okul hayatıyla bitmemektedir. Eğitim ömür boyu sürer. Onun için okumaktan vazgeçmeyin. Kendinizi sürekli geliştirmek için okumaya ve eğitim faaliyetlerine devam ediniz. Sizi Domaniç Meslek Yüksekokulu olarak hayata en iyi hazırlamak için büyük çabalar gösterdik. Öğretim elemanı meslektaşlarımı, okulumuz personeli fedakarca hizmetlerinden dolayı kutluyorum, kendilerine teşekkür ediyorum. Mezuniyetle birlikte yeni bir hayatın dönemindesiniz. Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar ve başarılar dilerim" dedi.

Öğrenciler adına yapılan konuşmada ise, öğrenciler, kendilerini yetiştiren öğretim elemanlarına teşekkür ettiler.

"UNUTMAYACAĞIZ, HAKKINIZI HELAL EDİN"

Domaniç Meslek Yüksekokulu öğrencileri konuşmaların ardından sürpriz bir şekilde hazırladıkları "Anıları unutmayacağız. Hakkınızı Helal Ediniz" pankartı açarak hocalarını duygulandıran farklı bir şekilde teşekkürlerini dile getirdiler.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yunus Erdoğan, Kaymakam Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Yakup Yardımcı, Domaniç Protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretim elemanları, öğrenci aileleri ve öğrencilerin katıldığı mezuniyet töreni, mezuniyet pilavı ikramının ardından müzik eğlencesiyle devam etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezuniyet Töreninde Duygulandıran Pankart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement