MHP Adana'da Hedef Büyüttü - Son Dakika
Yerel

MHP Adana'da Hedef Büyüttü

MHP Adana\'da Hedef Büyüttü

Geçtiğimiz günlerde yapılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana 10.İl Olağan Kongresinde delegelerin desteğini alarak il başkanı seçilen Mustafa İzgioğlu, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirirken il divan kurulu üyeleri de belirlendi.

29.04.2012 16:05

Geçtiğimiz günlerde yapılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana 10. İl Olağan Kongresinde delegelerin desteğini alarak il başkanı seçilen Mustafa İzgioğlu, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirirken il divan kurulu üyeleri de belirlendi.

MHP'nin en önemli kalelerinden biri olan Adana'da İl Başkanlığı görevini devralan Mustafa İzgioğlu, il yönetim kurulu üyeleriyle tanışma toplantısı düzenledi. İzgioğlu, bütün üyelerle tek tek tokalaştı, yeni dönemin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Toplantıda Türkiye'nin ve Adana'nın içinde bulunduğu sorunlara da değinen İzgioğlu, "Gerek kentimizde gerekse ülke genelinde sosyal, kültürel, ekonomik, eğitim, güvenlik gibi bir çok alanda ciddi sorunlar artarak devam etmektedir. En önemlisi de çevremizdeki gelişmelerden kaynaklı olarak Türkiye'nin bir ateş çemberinin içine atılmak istenmesidir. İşte böylesine sıkıntılı bir süreçte vatanına, milletine sevdalı Türk milliyetçilerinin, dolayısıyla Milliyetçi Hareket'in daha da güçlenmesi lazımdır. Çünkü MHP'nin var olma meselesi Türkiye'nin var olma meselesidir" dedi.

İzgioğlu şöyle devam etti:

"Hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayacağız. Her gönüle girip kendimizi anlatacağız. Adana'da bir çığ gibi büyüyeceğiz. Erken yada zamanında yapılacak seçimlerde en iyi sonucu alacağız. MHP'nin başarılı belediyecilik örneklerini Adana'da taçlandıracağız. Çukurova'nın bereketli topraklarında fakirliği, Türk sanayisine yön veren Adana'da işsizliği tarihe gömeceğiz. Cinnetle, gaspla, kapkaçla anılan değil; eğitimde, kültürde, ekonomide öncü ve mutlu bir Adana inşa etmek istiyoruz. İnanarak geldik bu günlere ve inanarak yürüyoruz. Yolumuz ve bahtımız açık olsun"

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu'nun bu konuşması yönetim kurulu üyelerinin heyecanlı ve coşkulu alkışlarıyla desteklendi.

Bu arada yeni İl Divan Kurulu Üyeleri de belirlendi. İl Sekreterliği görevine Hüseyin Kanat, İl Muhasipliğine ise Burkay Dikici getirildi. İl Başkan Yardımcıları ise şu isimlerden oluştu:

"Bünyamin Kaya, Hamit Yılmaz, Ayhan Bulan, Sami Baysal, Murat Çardak, Elif Kılıçarslan, Mustafa Karabörklü, Taylan Atar ve Zeki Üzümcü."

İl Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini ise Oğuz Memiş üstlendi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adana'da Hedef Büyüttü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement