MHP Adayı Ali İpek İlçeleri Geziyor - Son Dakika
Yerel

MHP Adayı Ali İpek İlçeleri Geziyor

MHP Adayı Ali İpek İlçeleri Geziyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Acıpayam ilçesini ziyaret etti.

17.12.2013 15:41

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Acıpayam ilçesini ziyaret etti.

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette İpek, Acıpayamlılarla bir araya geldi. İlçe halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan İpek, destek istedi.

MHP Acıpayam ilçe Başkanı Şener Şakır ve yöneticiler tarafından karşılanan İpek, önce MHP Acıpayam ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle görüştü. Ardından vatandaşlarla bir araya gelen İpek, "Biz yola laf olsun diye çıkmadık. Seçimleri kazanıp Denizli halkına hizmet etmek için yola çıktık. Bu il için yapacağımız çok iş var. Acıpayam için de projelerimiz hazır. Denizli'nin en büyük ilçelerinden biri olan Acıpayam bizim yönetimimizde layık olduğu hizmeti alacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın. İlimizin tüm ilçelerinin coğrafi yapısına, konumuna göre projeler geliştirdik. Bunları önümüzdeki dönemde sizlerle paylaşacağız" dedi.

Zor bir göreve talip olduğunu dile getiren İpek, "Belediyecilik zor iştir. Ben Denizli'nin bir evladı olarak zor işleri severim.Denizli'ye kalıcı hizmetler sunmak için Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldum. Denizli her geçen gün büyüyen ve gelişen bir il. Bu gelişme sürecinde ortaya yeni ihtiyaçlar çıkıyor. Denizli insanı her türlü konfora, en modern şehirciliğe, refah düzeyi yüksek bir şehirde yaşamaya layıktır. Bunun için sizlerden destek istiyorum" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adayı Ali İpek İlçeleri Geziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement