MHP, Akçakale Ve Harran Adaylarını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

MHP, Akçakale Ve Harran Adaylarını Açıkladı

MHP, Akçakale Ve Harran Adaylarını Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Şanlıurfa'nın Akçakale ve Harran ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

27.11.2013 13:33

Dün Eyyübiye ilçe binasının açılışına katılan MHP MKYK Üyesi Yılmaz Tankut, partilerinin adaylarını kamuoyuna tanıttı. MHP Adana Belediye Meclis Üyesi İsa Ceylan, MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz, MHP İl Başkan vekili İbrahim Ocakoğlu, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partilinin katılımı ile Eyyübiye ilçe teşkilat binasının açılışı gerçekleştirildi. Parti yetkilileri, açılış esnasında Akçakale belediye başkan adaylarının Mehmet Yalçınkaya, Harran belediye başkan adaylarının ise Mahmut Özyavuz olduğunu belirtti.

Açıklamayı yapan MHP Şanlıurfa İl Başkan Vekili İbrahim Ocakoğlu, "Bugün MKYK üyemiz sayın Yılmaz Tankut, Adana Belediye meclis üyemiz İsa Ceylan, MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz, MHP İl Başkanı vekili İbrahim Ocakoğlu ve ilçe başkanları, yönetim kurulu üyelerimiz ve çok sayıda vatandaşımızın katılımı ile Eyyubiye ilçe binamızı da Akçakale ve Harran belediye başkan adaylarımız açıklandı. Buna göre Akçakale belediye başkan adayımız; Mehmet Yalçınkaya, Harran belediye başkan adayımız; Mahmut Özyavuz olarak belirlendi. Başta ülkemize ve milletimize olmak üzere Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyorum." diye kaydetti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2014 Mahalli İdareler Seçimi 2. Etap Aday Takdim Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, Siverek Belediye Başkan Adayı Sinan Beyazkuş, Birecik Belediye Adayının ise Mehmet Kara olduğunu belirtmişti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel MHP, Akçakale Ve Harran Adaylarını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement