MHP Bayraklı Adayı Toptaş'a Yoğun Destek ve Övgü - Son Dakika
Yerel

MHP Bayraklı Adayı Toptaş'a Yoğun Destek ve Övgü

MHP Bayraklı Adayı Toptaş\'a Yoğun Destek ve Övgü

Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı Belediye Başkan Adayı Mehmet Toptaş, adaylığının açıklanması ile birlikte yıllardır içli dışlı olduğu derneklerdeki toplantılarına da çok hızlı başladı.

27.12.2013 10:25

Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı Belediye Başkan Adayı Mehmet Toptaş, adaylığının açıklanması ile birlikte yıllardır içli dışlı olduğu derneklerdeki toplantılarına da çok hızlı başladı.

Kütahya Zafertepe Derneği'ndeki yoğun katılımlı toplantı ile Bayraklı'nın yeni projelerini sunan, verilemeyen hizmetler dolayısıyla boşa geçen 5 senenin muhasebesini yapan Toptaş, "Bayraklı'nın hakkını benden daha fazla koruyacak ve kollayacak başka aday bulamazsınız" dedi.

Dernek Başkanı Süleyman Teke ve katılımcılara projelerini anlatarak ne kadar hazırlıklı olduğunu ifade eden Toptaş, kamuoyunu yanıltarak Tepekule Mahallesi'ndeki arsa probleminin hala çözülemediğini, insanların umutlandırılarak yalnız bırakıldığını söyledi. Dernek binasının çevresindeki ağır kanalizasyon kokularının sebebinin yıllar önce tek veya iki katlı evlere göre yapılan küçük ebatlı kanalizasyon sisteminden kaynaklandığını, bu sorunun neden hala çözülemediğini anlayamadığını ifade eden Toptaş, şunları kaydetti.

"Bayraklı'da işler iyi gitmiyor. Güzel ilçemiz hala kimlik bunalımı yaşıyor. Kavgalı ve başarısız bir belediyeciliğin öne çıkmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Bizim başkanlığımızda herkes kanatlarımızın altında huzur ve adaletli bir 5 yıl geçirecek. Hayatta başladığım hiç bir işi yarıda bırakmadığımdan 2009 yılındaki mücadelemizi kendimizi daha da geliştirerek ve ev ödevlerimizi iyi yaparak tam ve hazır bir şekilde Bayraklı insanı ile kucaklaşma, zamanının geldiğini biliyoruz. Kentsel değişimden tutunda, sosyal projelerimize kadar bu ilçe insanını asla mutsuz edecek bir eylemimiz olmayacak. Bizim dönemimizde açık pazar yer asla kalmayacak. Hele hele mahalle aralarında arabesk model pazar yerlerini mutlaka revize ederek, hem bölge insanını hem pazarcı esnafını hem de tüketicilerimizi mutlu edeceğiz."

ŞİMDİ HESAP ZAMANI

Toptaş, şunları söyledi: "Önümüzdeki yerel seçimlerde Bayraklı'da yaşayan her vatandaşımıza bu son 10 yılın mizanını ellerine verip, kendilerine nasıl haksızlık yapıldığını haykıracağız. Bunların biri gider diğeri gelir yine değişen bir şey olmadığına göre Bayraklı'da yaşayan herkesi kanatlarının altına alacak duruşta Mehmet Toptaş'a verilen destekle geçmişin de bir hesabını vatandaşım mutlaka kesecektir." diye konuştu. Toplantı sonunda Dernek Başkanı Süleyman Teke hemşehrisi Toptaş'a kalpen inandıklarını, samimi bulduklarını bu yüzden tam destek vereceklerini anlatarak günün anlamına uygun olarak bir çini tabak hediye etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Bayraklı Adayı Toptaş'a Yoğun Destek ve Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement