MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu Görevi Devretti - Son Dakika
Yerel

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu Görevi Devretti

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu Görevi Devretti

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde MHP Genel Merkezi tarafından Koray Önsel başkanlığında atanan yeni MHP Çerkezköy İlçe Yönetimi resmen görevine başladı.

21.03.2013 10:42

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde MHP Genel Merkezi tarafından Koray Önsel başkanlığında atanan yeni MHP Çerkezköy İlçe Yönetimi resmen görevine başladı.

MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan MHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mustafa Ordu görevi devir etti. İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen programda MHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mustafa Ordu, görevi MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Şeref Tufan'a devir etti. İl Başkanı Enez Kaplan ile İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu programda Mustafa Ordu kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Ordu, MHP Genel Merkezi tarafından görevden alındıklarını hatırlatarak, Genel Merkez'in kararına saygı duyduklarını söyledi.

Yeni MHP Çerkezköy İlçe Yönetimi'ne başarılar dileyerek sözlerini sürdüren Ordu, "Şu anda yeni göreve atanan arkadaşları yıpratmaya çalışıyorlar. Bizlerin hedefi Çerkezköy, Kapaklı ve Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmaktı. Yine de aynı hedeflerin gerçekleştirilmesini istiyorum. Bu arkadaşla her kim olursa olsun yardımcı olmalıdırlar. Yardımcı olmayan ise engel olmasın. Emeğimiz çoktur, bu emeklerin karşılığı da alınacak belediye seçimleridir." dedi.

Oldukça moralsiz olduğu gözlemlenen MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, Mustafa Ordu'nun 1997 yılından itibaren partiye çok büyük hizmetlerde bulunduğunu söyleyerek "En sağlam ilçemizde Genel Merkez'in tasarrufu doğrultusunda görev değişikliğine gidildi. Bunda üzüntümüz sonsuz. Tüm emeğini, her şeyini, zamanını, işini, aşını partiye ayıran bir abimize bu tebliği benim sunmam kadar benim açımdan daha üzücü bir şey olamaz." Diye konuştu.

Ordu ile İlçe Yönetimi'nin görevden alınma sebebinin ilerleyen günlerde açıklayacaklarını ifade eden Kaplan "Görev değişikliği parti iç tüzüğünün 52'nci ve 53'ncü maddelerine göre yapıldı. Şu anda görevden alınma sebebi yok. Sebeplerini ilerleyen günlerde açıklayacağız. Tekirdağ ilinin ve Türkiye'nin en fazla aktivite ve faaliyet yapan ilçesi bugün görevden alıyor, görev değişikliği yapıyoruz." İfadelerine yer verdi.

Kaplan, bundan sonra teşkilatlarda buna benzer değişiklikler bekliyor musunuz? Şeklindeki soruya "Şu an bize söylenen bir şey yok; yok demekle de olmayacak anlamına gelmez." Diyerek yanıtladı.

Kaplan, yeni İlçe Başkanı Koray Önsel ile yönetiminden çok daha fazla hizmet beklediklerini anlatarak, Ordu'ya teşekkür etti.

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Mustafa Ordu'nun gecesini gündüzünü partiye adadığını ifade ederek, partiye katkılarından ötürü Ordu'ya teşekkür etti. Önsel, yeni oluşturulan yönetimle partiyi daha ilerilere taşımak için mücadele vereceklerini kaydederek, görev dağılımının ise önümüzdeki günlerde belli olacağını belirtti. Görev devir tesliminin ardından MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, yeni ilçe yönetimi ile toplantı yaptı.

Görev devir-tesliminde Mustafa Ordu, yeni İlçe Başkanı Koray Önsel ile yönetim kurulu üyelerini tek tek karşılayarak görevlerinde başarılar diledi. Ordu, kapısının her zaman açık olduğunu söyleyerek, İlçe Teşkilatı'ndan ayrıldı.

21.03.2013 10: 21: 50

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu Görevi Devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement