MHP Çukurova İlçe Teşkilatı Halka İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

MHP Çukurova İlçe Teşkilatı Halka İftar Verdi

MHP Çukurova İlçe Teşkilatı Halka İftar Verdi

MHP Çukurova İlçe Başkanlığı halka iftar verdi.

28.07.2013 10:30

MHP Çukurova İlçe Başkanlığı halka iftar verdi.

Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara'nın ev sahipliği yaptığı Huzurevleri Mahallesindeki iftara, İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, milletvekilleri Muharrem Varlı, Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aslan, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Özen, MHP Çukurova Belediye Başkan aday adayları Ahmet Erdoğan, Ali Uğur Akbaş, Alper Pişkin, Ahmet Delibalta da hazır bulundu.

İftardan sonra konuşan İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, birlik ve beraberlik içinde her türlü sıkıntının aşılacağını vurgulayarak "Allah birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Allah daha nice Ramazanlara birlikte huzur içinde erişmeyi nasip eylesin" dedi.

Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da "Bu vatan kanla, gözyaşıyla kuruldu. Şehitlerimiz gazilerimiz sayesinde bu bayrak altında bu ezanla oruçlarımızı açabiliyoruz. Ama gelinen noktada ülkemizin bir bölümünün 35 bin insanın katlinden sorumlu katilin inisiyatifine terk edildiği bir süreçten geçiyoruz. 'Silahlar sussun' denilen bu süreçte bölücü örgüte katılan militan sayısının 2 bini geçtiği bildiriliyor. Önümüzdeki günlerde o bölgelerde halk ayaklanmalarından bahsediliyor. Hani silahlar susacaktı, analar ağlamayacaktı, hani barış olacaktı?" diye konuştu.

MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara da, halkın yalanlarla oyalandığını ifade ederek şunları söyledi:

"Elbette bu ülkede herkes, hepimiz barış istiyoruz. Ama böyle barış olmaz. Hukuku yok sayarak, kanunları uygulamayarak koca bir devleti katil sürüsü karşısında çaresiz göstermek barış değil teslimiyettir, çözüm değil çözülmedir. Bize göre bu uygulama züldür, ihanettir. Biz buna karşıyız." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Çukurova İlçe Teşkilatı Halka İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement