MHP'de İstişare Toplantısı - Son Dakika
Yerel

MHP'de İstişare Toplantısı

MHP\'de İstişare Toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana il, ilçe başkanları ile partili belediye başkanları yerel gündem maddeleriyle istişare toplantısında bir araya geldiler.

08.06.2014 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana il, ilçe başkanları ile partili belediye başkanları yerel gündem maddeleriyle istişare toplantısında bir araya geldiler.

MHP il binasında yapılan toplantıda İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yanı sıra MHP ilçe başkanları ve partili belediye başkanları hazır bulundular.

Ayrıca MHP İl Divan Heyetinden Elif Kılıçarslan, Zeki Üzümcü ve Adem Gül'ün de katıldığı toplantıda, seçimin üzerinden geçen iki ayı aşkın zaman dilimini kapsayan süreç masaya yatırıldı. Bu süreçte yerel hizmetlerin sunumu, halkın ihtiyaçlarının karşılanması, yoğun işsizlik, buna bağlı olarak devam eden yüksek talep ve beklentiler, belediyelere yüklenen ağır borçlar ve belediyelerin mali sıkıntıları ele alındı.

ADANA'DAKİ ETKİLİ YAĞIŞLAR

Diğer yandan Adana'da tarihin en etkili sağanak yağışı nedeniyle meydana gelen olumsuzluklar, neden ve sonuç ilişkileri, halkın mağdur olmaması için alınan tedbirler üzerinde de görüş alışverişinde bulunuldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Bu konuda hiçbir mazeretin arkasına saklanmadık. Halkımızın sıkıntısını en aza indirmek için elimizdeki bütün imkanları seferber ettik. Bundan sonra benzer felaketlerden daha az zarar görmek, mümkünse hiç zarar görmemek için gereken ne ise gündemimize alacağız" dedi.

Toplantıda, sorumluluk bölgelerinde kent için yarar görülen hizmetlerin artarak sürdürülmesi, halkın huzur ve istikrarının temini gibi konularda hem teşkilatların hem de yerel yönetimlerin sorumluluklarına atıfta bulunulurken, bu bağlamda teşkilatlar ile belediye başkanları arasındaki sağlıklı iletişimin ve uyumun önemine vurgu yapıldı.

"HEYECANIMIZI KORUYACAĞIZ"

İstişare toplantısında ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin düşünceler de paylaşıldı. MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, "Adana çok önemli. Türkiye'de herkesin gözü üzerimizde, buradaki başarı ya da başarısızlık partimizin geneldeki durumuna doğrudan etki etmektedir. Hatasız kul olmaz. Ayrıntılara takılmayacağız. Birliğimizi, heyecanımızı koruyacağız. Devletimizin ve milletimizin bekası için Cumhurbaşkanlığı seçiminde daha iyi başarılar elde etmek için hepimiz çok çalışacağız" diye konuştu.

SÖZLÜ: "BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, halka hizmet için yola çıktıklarını, bu yolda yürümeye devam edeceklerini, parti kimliğine bakmadan her ilçe belediyesi ile uyumlu bir çalışmanın mücadelesini verdiklerini belirterek "Büyükşehir, küçük şehir yok; gücümüzün yettiği yere kadar her yere yetişmeye çalışacağız. Teşkilatlarımız ile uyum içinde çalışacağız. Fitne, fesada düşmeyeceğiz. Rahmani düşüneceğiz. Niyetimiz halis ve samimiyiz. Yine birlikte başaracağız" dedi.

Hem teşkilat başkanlarının hem de belediye başkanlarının kendi bölgeleriyle ilgili bilgiler paylaştıkları, görüş alış verişinde bulundukları istişare toplantılarının ayda bir kere düzenlenmesi kararlaştırıldı.

MHP'nin, 5'i merkez toplam 15 ilçesi olan Adana'da biri Büyükşehir Belediyesi olmak üzere toplam 9 belediye başkanlığı bulunuyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'de İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement