MHP Edirne İl Başkanı Topdur Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Edirne İl Başkanı Topdur Açıklaması

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Topdur, MHP'nin Edirneli gençlerin sorunlarını çok iyi bildiğini savundu.

02.01.2012 14:01

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Topdur, MHP'nin Edirneli gençlerin sorunlarını çok iyi bildiğini savundu.

Topdur, yaptığı yazılı açıklamada, şu anda Türkiye'de gençliğin perişan durumda olduğunu ileri sürdü. MHP olarak, gençliğin sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ifade eden Topdur, şunları kaydetti:

"MHP, Edirneli gençlerin sorunlarını çok iyi biliyor. MHP'nin iktidara gelmesiyle birlikte, çalışan gençlerin bilgi ve beceri eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Orta öğretim ve yüksek öğretimde okuyan gençlerin burs ve kredi imkanları geliştirilerek, çağdaş standartlarda barınma imkanları oluşturulacaktır. Gençleri suça iten sebepler ortan kaldırılacak, suç işlemiş ve hüküm giymiş gençler potansiyel suçlu olmaktan çıkarılarak yeniden topluma kazandırılacağız.

Sigara, alkol ve her türlü uyuşturucu madde kullanımına, kumar ve benzeri alışkanlıklara, fuhuş, anarşi ve teröre karşı gençleri korumak ve bilinçlendirmek amacıyla, aile müessesesinin güçlendirilmesine, gençlerin kendilerini ifade edebilecekleri sosyal ve kültürel ortamların oluşturulmasına önem verilecek, spor ve sosyal faaliyet imkanları geliştireceğiz."

- EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Edirne İl Başkanı Topdur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement