MHP İl Başkanı Sezer Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP İl Başkanı Sezer Açıklaması

MHP İl Başkanı Sezer Açıklaması

"Hayata geçireceğimiz birçok büyük ve önemli projelerle Eskişehirli hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek istiyoruz"

29.01.2014 19:20

MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, hayata geçirecekleri birçok büyük ve önemli projelerle Eskişehir halkının yaşam kalitesini yükseltmek istediklerini bildirdi.

MHP İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, değerlendirme toplantısında konuşan Sezer, seçim çalışmalarının güzel şekilde ilerlediğini anlattı.

Yapacakları çalışmalarla Eskişehir halkının kendilerine olan güvenini boşa çıkarmayacaklarını belirten Sezer, şöyle konuştu:

"Hayata geçireceğimiz birçok büyük ve önemli projelerle Eskişehirli hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek istiyoruz.  Bu yeni projeler şehrimizin en küçük beldesinden, kent  merkezimize kadar ekonomik hayatı geliştirirken, istihdam alanında da  çok büyük katkılar sağlayacaktır. 30 Mart 2014 tarihinde Eskişehirli vatandaşlarımız bize yetki verdikleri takdirde, kentimizde modern, üretken ve kaliteli bir yaşamın tüm unsurlarını içeren birçok proje ve yatırım ardı sıra Eskişehi're kazandırılacaktır. Bu inançla çalışmalarımızı sürdürüyor ve başarıya odaklanıp, yüce Mevla'nın yardımı, Genel Başkanımızın desteğiyle hedeflerimize yürüyoruz."

Toplantıda, MHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Çalışıcı, Odunpazarı  Belediye Başkan  adayı Emine Edizgil, Tepebaşı Belediye Başkan adayı Murat Sanlar ve partililer yer aldı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP İl Başkanı Sezer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement