MHP Kadın Kolları'ndan Kutlu Doğum Haftası Mevlidi - Son Dakika
Yerel

MHP Kadın Kolları'ndan Kutlu Doğum Haftası Mevlidi

MHP Kadın Kolları\'ndan Kutlu Doğum Haftası Mevlidi

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Kadın Kolları tarafından Kutlu Doğum haftası dolayısıyla Mevlid okutuldu.

19.04.2013 16:46

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Kadın Kolları tarafından Kutlu Doğum haftası dolayısıyla Mevlid okutuldu.

Akşam ve Yatsı namazı vakitleri arasında Arap Camii'nde gerçekleşen mevlide okutmasına, Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Meclis Üyeleri, İl Özel İdare Genel Meclisi Üyesi Aynur Yıldırım, MHP İl yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz yaptığı açıklamada Kutlu Doğum Haftası'nda, Peygamber efendimizin insanlığa ulaştırdığı mesajların herkes tarafından samimi bir şekilde benimsenmesini ve haftanın tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diledi.

Başkan Akmaz, "Sadece İslam alemini değil tüm insanlığı ilgilendiren önemli bir haftadayız. Kutlu doğum haftasında, İnsanlık için en güzel rehber olan ve bütün güzellikleri bünyesinde taşıyan Peygamber efendimizin insanlığa ulaştırdığı mesajların samimi bir şekilde benimsenmesini temenni ediyorum. Bol bol ibadet ederek, Peygamber Efendimizi daha iyi anlamak çabası içerisindeyiz. Bu sebeple MHP Kadın Kolları olarak Mevlid okuttuk.

Okunan duaların ve Kutlu Doğum Haftası'nın değerli halkımız ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Kadın Kolları'ndan Kutlu Doğum Haftası Mevlidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement